Florbal 2019

Florbal 2019
06. 12. 2019
Vítězství a postup ml. žáků do krajského finále.

Florbal - okresní kola

Ml. žákyně

V pondělí 2. 12. 2019 se konalo v tělocvičně 1.ZŠ Rakovník okresní kolo florbalu mladších dívek. Soutěže se zúčastnilo 6 škol - 1.ZŠ, 2.ZŠ, 3.ZŠ, GZWR, Lubná a Nové Strašecí. Systém soutěže byl ten nejspravedlivější - hrál každý s každým. Hned na úvod měla naše děvčata nejtěžšího soupeře a zároveň budoucího vítěze, a to děvčata z Nového Strašecí, kterým podlehla 1:4. Ve druhém zápase nastoupily proti GZWR, kterému také podlehly 0:2. Ve třetím zápase sehrály vyrovnaný boj s 3.ZŠ, který skončil remízou 1:1. Ve čtvrtém zápase naše děvčata zvítězila nad Lubnou 3:1 a v poslední zápase s 1.ZŠ remizovaly 1:1. Po sečtení výsledků obsadila naše děvčata 5. místo. Do zápasů nastupovaly s vervou, bojovností a touhou po vítězství, ale bohužel při nich nestálo štěstí v podobě neproměněných střeleckých šancí. Přesto si pochvalu zaslouží : D.Putová, A.Kejčová, G.Uriková, N.Bernardová, A.Maňurová, S.Hájková, M.Krausová, A.Budilová, N.Daňková a K.Rudolfová.

Výsledková listina

M. Levová

Florbal ml. dívky 2019

St. žákyně

V úterý 3. 12. 2019 nastoupily ke svým utkáním starší děvčata. Ve skupině dívky měly pozdější vítězky z Nového Strašecí, bojovaly, jak mohly a porážka 1:0 dosti zamrzela. V druhém zápase nezaváhaly a ve skupině obsadily 2. místo. To bohužel stačilo pouze na boj o celkové 4. až 6. místo. Ztráta koncentrace, motivace, hráčky i štěstí rozhodlo o tom, že se naše žákyně umístily na 6. místě.

Výsledková listina

St. žáci

Ve středu 4. 12. sehráli svojí kvalifikační skupinu starší žáci. Nenašli v ní přemožitele a postoupili tak do páteční finále. V Bios hale v Novém Strašecí postupně přehráli 1.ZŠ a Kolešovice. V posledním zápase narazili na zatím též suveréní 3. ZŠ. Rozhodl úvod zápasu, kdy jsme dostali laciný gól a pak následovali další. Kluci bojovali, co mohli, ale sportovně musíme uznat, že tým 3. ZŠ byl prostě lepší. 

Výsledky: základní kolo   finálová skupina

J. Kotlík

Florbal st. žáci 2019

Ml. žáci

Okresní kolo

Ve čtvrtek 5. 12. 2019 se do boje o postup pustili ml. žáci. Všem soupeřům v základní skupině uštědřili pěknou mikulášskou nadílku a postoupili z prvního místa do pátečního finále. V pátek 6. 12. 2019 se chlapci vždy v úvodu zápasu dosti dlouho rozehřívali a zvykali na větší prostor. Vždy se však dočkali a v zápasech jasně dominovali. V posledním utkání s 1. ZŠ od začátku vedli a dotáhli tak svoje snažení ke zdárnému konci, když v celém turnaji nenašli přemožitele a zaslouženě postoupili do krajského finále.

Výsledky: základní skupina    finálová skupina

Florbal ml. žáci okres 2019

Krajské kolo

V úterý 10. 12. v kladenské hale BIOS se mladší žáci zúčastnili krajského kola ve florbale. Hrálo se v šestičlenné skupině systémem každý s každým. Naši kluci podali velmi dobré výkony. Bohužel ve velmi silné konkurenci škol z Loučně, Kutné Hory, Sedlčan, Kladna a Benešova obsadili ve skupině 5. místo s celkovou bilancí 1 vítězství, 1 remíza a 3 porážky. Děkujeme všem klukům za vzornou reprezentaci školy.

Výsledková listina

J. Křikava