Volejbal 2015

Volejbal 2015
21. 04. 2016

Krajské kolo ve volejbalu

Ve čtvrtek 21. 4. 2016 se konalo v Neratovicích krajské kolo ve volejbalu starších žáků. Naši se se svými soupeři „rvali“ velice srdnatě. Rozhodovalo se kromě jednoho zápasu vždy až v koncovce. Bohužel jsme ani jeden závěr zápasu nezvládli úplně ideálně. Tudíž na chlapce čekal jen zápas o 7. místo, který s velkým přehledem vyhráli a alespoň si tak částečně spravili chuť. I když naše očekávání bylo o něco větší (s přihlédnutím k loňskému roku), je tento výsledek velice potěšující. Navíc předvedený výkon, přístup (ranní vstávání při přípravách), snaha, spolehlivost, .... všech žáků, byl velice potěšující. Chlapci na 2. ZŠ prostě hrát volejbal umí.

Výsledky

Volejbal kraj 2016

Okresní kolo ve volejbalu

V pondělí 7.12.2015 se odehrálo okresní kolo ve volejbalu. Našim chlapcům, kteří obhajovali loňské vítězství, se opět dařilo a nedali soupeřům nejmenší šanci. Po zásluze vyhráli a postoupili na olympiádu i do krajského finále. Gratulujeme.

Děvčata měla o něco těžší pozici a po jednom vítězství nakonec obsadila poslední 5. místo. Přesto jejich výkon nebyl zklamáním a je příslibem do let budoucích.

Výsledky

J. Kotlík