OVOV 2017

OVOV 2017
11. 09. 2017
Po roce opět na republikovém finále v Brně.

OVOV

Republikové finále

Ve dnech 8. - 9. 9. 2017 se konalo Republikové finále v OVOV za účasti našich žáků a p. uč. M. Levové. Družstvo skončilo na krásném 32. místě a z jednotlivců v první desítce skončil Jakub Lev (8. místo) a Jakub Šiler (6.místo). Historického úspěchu dosáhla p.uč. M. Levová, která vybojovala po úžasném výkonu 3. místo. Na podrobné výsledky je možné se podívat zde //rf.ovov.cz/. Gratulujeme a děkujeme.

J. Kotlík

Kraj

V pátek 2. 6. 2017 se konalo krajské finále ve Slaném v OVOV. Našim závodníkům se dařilo skvěle. Jako družstvo vybojovali druhým místem postup do republikového finále. V kategorii 2004 dokonce obsadili všechny místa na stupních vítězů. Postup do republiky si vybojovalo nejen družstvo, ale i několik jednotlivců. Držíme palce 8. - 9. 9. v Brně. 

Výsledky: dívky   chlapci   družstva

Okres

Ve čtvrtek 4.5.2017 se uskutečnil další ročník okresního kola OVOV (odznak všestrannosti olympijských vítězů). Naší školu reprezentovalo družstvo a několik jednotlivců. Soutěžící absolvovali 5 disciplín - trojskok, hod medicinbalem, přeskoky přes švihadlo 2 minuty, kliky 2 minuty a běh na 1000m nebo driblink 2 minuty. Družstvo tvořili 4 dívky a 4 chlapci. V soutěži družstev jsme obsadili krásné 2.místo a v jednotlivcích 1.místo obsadili Jakub Lev, Lucie Letová, Florian Ketman, Martin Lev a David Šrédl, 2.místo obsadil Rosťa Mates a 3.místo Julie Ketmanová a Miroslav Nistor. Některým stupně vítězů unikly o kousek. Všem gratulujeme za předvedené výkony a k postupu do krajského kola, které se bude konat 2.6.2017 ve Slaném.

Výsledky: dívky    chlapci    družstva

M. Levová