OVOV 2016 Republikové finále

OVOV 2016 Republikové finále
10. 09. 2016
Dne 9.-10.9. 2016 se konalo v Brně republikové finále OVOV.

OVOV 2016

Republikové finále

Dne 9.-10.9. 2016 se konalo v Brně republikové finále OVOV (odznak všestrannosti olympijských vítězů), kterého se zúčastnili 3 žáci naší školy - Florián Ketman, Jakub Šiler a Dominik Burdych (ten již po čtvrté). Probojovali se sem přes okresní a krajské kolo, které se konalo v květnu ve Slaném. Kluci podali velmi dobré výkony a v některých disciplínách si vytvořili i svoje osobní rekordy. Hned 1.den museli zvládnout - běh na 60m, skok daleký, hod medicinbalem, shyby na šikmé lavici, přeskoky přes švihadlo, 2.den - trojskok, kliky, sedy-lehy, hod míčkem a 1000m. Jakub obsadil 7.místo, Florián 8.místo a Dominik 9.místo. Za to jim patří velká pochvala. Kluci si ze závodů odvezli i spoustu zážitků a zkušeností. Závod byl zpestřen bohatým doprovodným programem. Viděli a dostali autogram a fotografii od více než 50 olympioniků - např.: Jarmila Kratochvílová, Šárka Kašpárková, Martin Doktor, ...

Výsledky

Krajské kolo

Ve středu 25. 5. 2016 se konalo krajské kolo OVOV. Naší školu reprezentovalo družstvo a 7 jednotlivců. Konkurence zde byla veliká, ale naši žáci bojovali a předvedli výborné výkony. Družstvo obsadilo krásné nepopulární 4. místo ze 14 družstev. I jednotlivci byli úspěšní. První místo vybojovali Dominik Burdych (již po čtvrté), Jakub Šiler a Florián Ketman. Všichni tři postupují na celorepublikové finále, které se bude konat v září v Brně. Druhé místo obsadil Martin Lev a třetí místo Amélie Maňurová a David Šrédl. Ani zbytek žáků si nevedl špatně. Všem gratulujeme za předvedené výkony.

Výsledky

OVOV kraj 2016

Okresní kolo

Ve čtvrtek 5.5.2016 se konalo okresní kolo OVOV (Odznak všestrannosti olympijských vítězů). Žáci absolvovali 5 disciplín - hod medicinbalem, trojskok, přeskoky přes švihadlo 2minuty, kliky 2minuty a běh na 1000m. Naši školu reprezentovalo družstvo a jednotlivci. Letos poprvé naše družstvo nedosáhlo na stupně vítězů a skončilo na 4.místě. Zato v jednotlivcích jsme zaznamenali úspěchy. Na prvním místě skončili Dominik Burdych, Jakub Šiler, Martin Lev a Florián Ketman. Na druhém místě skončila Kristýna Polcarová a Amélie Maňurová. A na třetím místě skončil Rosťa Mates. Všichni postupují na krajské kolo do Slaného, které se bude konat 25.5.2016. Všem držíme palce a přejeme mnoho úspěchů.

Výsledky

M. Levová

OVOV okres 2016