Florbal - Čeps cup 2023

Florbal - Čeps cup 2023
17. 01. 2024

Historické 3. místo pro žáky 4.-5. tříd v krajském finále florbalu (ČEPS)

Florbal- Čeps cup

Krajské finále

Přijeli jsme na krajské finále do Prahy. První zápas jsme hráli proti Příbrami. Zápas jsme vyhráli 2:0, ale soupeř byl velmi tvrdý. Druhý zápas jsme hráli proti Neratovicím. Zápas jsme vyhráli 5:0, soupeř byl slabší, ale nesměli jsme je podcenit. Třetí zápas jsme hráli proti Kolínu, který jsme prohráli 2:3. Potřebovali jsme, aby Neratovice vyhráli proti Kolínu, abychom postoupili do finálové skupiny. Po velkém drama Neratovice vyhráli. Tak jsme postoupili do finále. Proti Zelenči jsme prohráli 2:3. Zeleneč byl náročnější soupeř. Měli tam samé běhavé hráče, kteří byli šikovní na hokejce. Čekal nás poslední zápas proti Černošicím. Černošice nás také porazili 2:3, i když jsme druhý poločas měli jasnou převahu. Byl to podobný soupeř jako Zeleneč. Odjeli jsme se 3. místem. Poprvé se naší škole podařilo získat medaili v krajském kole florbalu pro 1. stupeň ZŠ.

                                                                                                                  Josef Dašek a Petr Ostaš  5.B

Okresní kolo

V pondělí 11. 12. 2023 se zúčastnili chlapci z 5. ročníku turnaje ve florbalu na Kladně. V základní skupině náš tým postupně porazil Mutějovice, Bratronice a Slaný. Nejdramatičtější bylo semifinále proti ZŠ Norská Kladno. Až třetí sérii nájezdů rozhodl Pepa Dašek.
Ve finále jsme se potkali s hokejovou školou 12.ZŠ Kladno. Dramatické finále vychytal výbornými zákroky Fanda Němec. Náš tým tak po roce opět postoupil do finále, které se uskuteční v lednu 2024 v Praze na Chodově. Sestava: Josef Dašek, Radim Křižák, Ondra Dobrý, Sebastian Beneš, František Němec a Petr Ostaš

P. Suk