Florbal 2016

Florbal 2016
25. 11. 2016
Vítězství a postup mladších žáků do krajského finále.

Okresní kolo

Mladší žáci

Ve středu 23. 11. 2016 se konal na 3. ZŠ turnaj ve florbalu ml. žáků. Ve skupině se našim žákům vedlo skvěle. Od prvního zápasu nikoho nenechali na pochybách, že ve skupině zvítězí a postoupí tak mezi čtyři nejlepší. Finálové klání se odehrálo v pátek v hale Bios v Novém Strašecí. Kluci se do těchto zápasů vrhli s obrovským nadšením. Všechny zápasy byly hodně podobné. Obrovský tlak na soupeřovu branku, ale gól ne a ne padnout. Chlapci však zachovali chladné hlavy a vždy se nakonec povedlo soupeře přesvědčivě porazit. Během celého turnaje hoši nepoznali hořkost porážky. Vybojovali si tak zaslouženě právo postupu do krajského finále v Praze. Už se těšíme na jejich další bitvy.

Výsledky

Florbal ml. žáci okres 2016

Starší žáci

V pondělí 21. 11. 2016 se do turnaje ve florbalu přihlásilo rekordních 15 škol. Ze skupiny do finálové čtyřky postupoval pouze vítěz a jeden z druhého místa. Naši kluci vyhráli všechny zápasy a páteční finále je neminulo. V pátek v hale Bios měli kluci větší prostor na kombinaci, což se ukázalo v prvním zápase jako klíčové a vyhráli. Bohužel to bylo poslední vítězství v tomto turnaji. Skončili tak po loňském 3. místě v kraji na 3. místě v okrese.

Výsledky

Florbal starší žáci 2016

Mladší žákyně

Ve čtvrtek 24. 11. 2016 se konal v tělocvičně 1. ZŠ turnaj ml. dívek ve florbalu. Našim děvčatům se dařilo, ale vzhledem k velice silné skupině (špatný los) nepostoupily do semifinálových bojů. Skončili tak na 5. místě.

Výsledky

J. Kotlík

Starší žákyně

Ve čtvrtek 1.12.2016 se konal v tělocvičně 1.ZŠ turnaj starších dívek ve florbalu. Soutěže se zúčastnilo 9 družstev, která byla rozdělena do tří skupin. Naše děvčata nehrála špatně, ale jejich výkon stačil pouze na 6. místo.

Výsledky

M. Levová

Florbal st. žákyně 2016


Krajské kolo

Mladší žáci

Krajské finále soutěže sehráli kluci ve sportovním areálu HAMR v pražském Braníku ve čtvrtek 8. prosince. Ve čtyřech zápasech dvakrát zvítězili, jednou remizovali a jen jedinkrát soupeři podlehli. Bohužel tato porážka v úvodním utkání se ukázala být klíčovou. Pouze v tomto utkání nepodali chlapci výkon hodný jejich kvalit. Zbytek turnaje už ale odehráli velmi dobře a nebýt úvodního výpadku, mohli bojovat o pozici mezi čtyřmi nejlepšími týmy. Za výkony předvedené ve třech ze čtyř utkání zaslouží kluci pochvalu a poděkování za reprezentaci školy.

Z. Brabec

Výsledková listina