Olympiáda Aj 2022

Olympiáda Aj 2022
26. 05. 2022

Postup L. Lichovníkové do kraje v Olympiádě Aj.

Olympiáda Aj

Ve středu 2. března se v Domě dětí a mládeže uskutečnilo okresní kolo Olympiády v anglickém jazyce. Soutěžilo se ve dvou kategoriích - mladší (6. a 7. ročník) a starší (8. a 9. ročník). Všichni žáci nejprve absolvovali písemný test a sedm nejlepších v každé kategorii postoupilo do ústního kola. Naši žáci byli velice úspěšní, obsadili 1. a 3. místo ve starší kategorii a 2. místo v mladší kategorii. Laura Lichovníková, vítězka starší kategorie, navíc postupuje do krajského kola. Všem moc blahopřejeme a Lauře přejeme hodně štěstí. 

Výsledková listina

                                                                   Š. Dvořáková, učitelka Aj

Krajské kolo

Ve čtvrtek 12. května se žákyně naší školy, Laura Lichovníková, vítězka okresního kola Olympiády v anglickém jazyce, zúčastnila krajského kola soutěže v anglickém jazyce na Gymnáziu v Kladně. Všichni účastníci dvoukolové soutěže nejprve absolvovali písemný test, ve kterém prokazovali dovednosti zaměřené na poslech, čtení, psaní, porozumění textu a gramatiku. Do ústního kola postoupilo dvanáct nejlepších.

Laura v celkovém hodnocení obsadila s počtem 90,5 bodů (ze 100 možných) krásné 3. místo, ke kterému jí moc gratulujeme a děkujeme za příkladnou reprezentaci školy.

Výsledková listina krajského kola

B. Erteltová, učitelka Aj