Volejbal 2019

Volejbal 2019
30. 04. 2019

Volejbal - krajské kolo

V úterý 30. 4. 2019 se uskutečnilo v Neratovicích krajské kolo žáků ve volejbalu. Našim klukům se nepodařil vstup do prvního zápasu (nervozita, nejistota, ne zrovna ideální rozehrání a celkové rozpoložení družstva). Druhý zápas byl o něčem úplně jiném. Boj o každý míč, povzbuzování, několik nádherných akcí, prostě radost ze hry. Bohužel ani v jednom setu nám nevyšla koncovka. V posledním zápase na nás čekal nejtěžší soupeř Aero Odolena Voda (pozdější vítěz celého turnaje). Museli jsme čelit obrovské převaze (skákané podání, smeče ze všech pozic,...) a vítězství nás minulo obrovským obloukem. Přestože jsme vše prohráli, nemusíme smutnit. Kluci si krajské kolo užili a určitě si odnesli spoustu zkušeností.

Výsledková listina skupiny

Výsledková listina

J. Kotlík

Volejbal kraj 2019

Volejbal - okresní kolo

Chlapci

Ve středu 20. 2. 2019 se utkali naši hoši o postup do krajského kola ve volejbalu. V tělocvičně 3. ZŠ Rakovník se sešla tentokrát jen 4 družstva. Postup na olympiádu byl tedy jistý. V prvním zápase kluci porazili 1. ZŠ Rakovník 2:0. Hned poté následoval zápas s Novým Strašecím. Loni jsme s ním jen těsně prohráli a tím nevybojovali postup do kraje. Tentokrát kluci nenechali nic náhodě a po vyrovnaném boji, hlavně v druhé setu vyhráli 2:0. Během tohoto zápasu jsme dosti míchali sestavou, abychom se připravili na klíčový duel se 3. ZŠ, a to se povedlo. Kluci předvedli v posledním zápase neskutečnou bojovnost o každý míč. Vyplatilo se. Kluci po vyrovnaném prvním setu dokázali zvítězit přesvědčivě i v setu druhém a zaslouženě vyhráli a vybojovali tak postup do krajského kola v Neratovicích. Bojovnost, radost ze hry, neskutečné zákroky, pozitivní nálada, neustálé zlepšování, chuť hrát a vyhrát to bylo to, co nás provázelo celý tento turnaj. Děkujeme a gratulujeme všem hráčům.

Výsledková listina

J. Kotlík

Volejbal okres hoši 2019

Děvčata

Ve stejný den jako hoši, sehrála svůj turnaj i děvčata. Zde se sešlo 6 týmů. Ve skupině vyhrály naše volejbalistky jak s Novým Strašecím, tak se 3. ZŠ B a postupovaly přímo do semifinále. Bohužel pak několik hodin čekaly na svého soupeře a trochu vypadly z rytmu. Do zápasu naskočily dobře, ale nakonec se 3.ZŠ A prohrály 1:2. V zápase o 3. místo již nezaváhaly a vyhrály. Třetí místo je dobré (postup na olympiádu), ale z holek bylo vidět drobné zklamání. Přesto bylo vidět spoustu pěkných výměn a pěkný volejbal. Gratulujeme a děkujeme za reprezentaci.

Výsledková listina

J. Kotlík

Volejbal okres dívky 2019