Minikopaná 2016

Minikopaná 2016
30. 09. 2016
Letošní turnaj v minikopané byl přelomový. Poprvé v historii se představila děvčata.

Letošní turnaj v minikopané byl přelomový. Poprvé v historii školních turnajů se na našem okrese představila družstva dívek. Ve čtvrtek 29. 9. 2016 byly na rezervním hřišti SK Rakovník sehrány dva turnaje.

V kategorii dívek se představila děvčata tří škol - ZŠ Šanov, ZŠ Řevničov a 2. ZŠ Rakovník. Naše dívky zvítězily v obou utkáních a získaly zasloužené první místo v turnaji.

Mezi chlapci se do semifinále ze dvou čtyřčlenných skupin probojovaly týmy 3. ZŠ Rakovník a ZŠ Křivoklát ze skupiny "A" a 2. ZŠ Rakovník a 1. ZŠ Rakovník ze skupiny "B". Ve finále udolalali naši kluci nejtěsnějším výsledkem 1 : 0 družstvo "trojky" a v boji o třetí místo zvítězili po penaltách hoši z 1. ZŠ Rakovník nad ZŠ Křivoklát.

Naše týmy si vybojovaly možnost startu na krajském finále v Příbrami. To se bude konat na počátku listopadu. Gratulujeme!

Výsledková listina


Krajské kolo

V Příbrami reprezentovali naši hoši rakovnický okres v krajském kole. A reprezentace to byla důstojná. Z pěti utkání dokázal tým naší školy zvítězit třikrát. Vzhledem k systému turnaje však tentokrát i tři vítězství stačila "jen" na celkové sedmé místo ve Středočeském kraji. S přihlédnutím ke kvalitě zúčastněných mužstev lze ale i toto umístění považovat za úspěšné. Děkujeme chlapci!

Minikopaná 2016