Florbal 2018

Florbal 2018
12. 12. 2018
Vítězný double a dvojitý postup do krajského finále.

Florbal

Krajské kolo ml. žáci

V pondělí 10. 12. 2018 se ml. žáci zúčastnili na Kladně krajského finále ve florbalu. Ve skupině se jim podařilo tři krát z pěti zápasů zvítězit. Stačilo to pouze na první nepostupové místo. Přesto chlapci odcházeli z turnaje se ctí a předvedli nádherný florbal.

Výsledková listina: skupiny   finále

J. Kotlík

Krajské kolo st. žáci

Ve středu 12. 12. 2018 se st. žáci zúčastnili na Kladně krajského finále ve florbalu. I přes velice bojovný výkon, se nepodařilo klukům ani jednou ve skupině zvítězit. Pouze jedna remíza na postup stačit prostě nemohla. Jediné co nás může trochu hřát, je fakt, že jsme dosti potrápili budoucího vítěze, s kterým jsme prohráli 0:1, a to ještě s pěkně velkou smůlou, kdy se nám nepodařilo proměnit několik slibně vypadajících šancí. Kluci hráli výborně, jediný problém byl v tom, že se nám vůbec nedařilo střelecky (dva góly za celý turnaj), přitom střel i dobrých příležitostí bylo dosti. Navíc jsme ve skupině měli pozdější finalisty. Prostě klučičí florbal je hodně vyrovnaný a je třeba i trochu toho štěstí, které se nám tentokrát obloukem vyhlo. Budeme bojovat dál.

Výsledky: skupin

1. místo SG kladno
2. místo Benešov - Dukelská
3. místo ZŠ Open Gate Babice
4. místo 1. ZŠ Kladno, Amálská

J. Kotlík

Vítězný double v okresním kole (ml. a st. žáci)

Nejlepší výsledek za posledních pár let se povedl v pátek 30. 11. 2018 mladším i starším žákům, když celým turnajem prošli bez jediné porážky. Nedali soupeřům žádnou šanci a vybojovali postup do krajského kola ve florbalu, které se bude konat na Kladně.

Výsledková listina: ml žáci    st. žáci

J. Kotlík

Florbal okres ml.žáci 2018

St. žáci

Mladší žákyně - okres

V pondělí 26. 11. 2018 se konalo v tělocvičně 1.ZŠ okresní kolo florbalu mladších dívek. Turnaje se zúčastnilo 7 škol, které byly rozlosovány do dvou skupin. Naše děvčata v základní skupině nepoznala hořkost porážky, když v prvním zápase přehrála Šanov 2:0, ve druhém Lubnou 5:0 a ve třetím Křivoklát 2:0. Na řadu přišlo semifinále, kde děvčata bohužel prohrála s 3.ZŠ 4:1. O 3.místo si zahrála s 1.ZŠ, kterou porazila 2:0 a obsadila krásné 3. místo. Všem gratulujeme.

Výsledková listina

M. Levová

Florbal ml.žákyně 2018

Starší žákyně - okres

Ve čtvrtek 29. 11. 2018 se konalo okresní kolo ve florbalu st. dívek. Po velice nesmyslném a nešťastném losu se naše děvčata dostala do skupiny s budoucími finalistkami. Po dvou těsných prohrách dívky skončily na třetím místě ve skupině, z kterého nebylo již možno postoupit dál. 7. - 9. místo je pro všechny velikým zklamáním a neodpovídalo předvedenému výkonu.

Výsledková listina

J. Kotlíková

Florbal st.žákyně 2018