Rozlučkové odpoledne 2017

Rozlučkové odpoledne 2017
16. 06. 2017

Rozlučkové odpoledne v přírodní učebně (4.B, 5.A)

16.6. v 16 hodin se přírodní učebna zaplnila žáky 4.B, jejich sourozenci, rodiči a prarodiči. Odpoledne jsme zahájili krátkým cirkusovým vystoupením, které si pro diváky připravili žáci společně s p.uč. Koubovou. Potom přišli na řadu rodiče. Někteří totiž připravili stanoviště, na nichž děti vyzkoušely svoji obratnost, šikovnost, smysl pro rytmus a důvtip. Kdo měl zájem, mohl svůj klaunský zjev dotvořit malováním na obličej.

Stoly se prohýbaly pod bohatým občerstvením a tak děti běhaly od stanoviště ke stanovišti a mezitím se  občerstvovaly dobrotami domácí výroby.

I když počasí bylo celý den jako na houpačce, déšť se nakonec Rakovníku vyhnul. Děkuji rodičům za spolupráci při přípravě programu i pohoštění.

Radka Koubová

Rozlučkové odpoledne 2017

5.A

V úterý 13.6.2017 jsem uspořádala v přírodní učebně rozloučení s žáky a jejich rodiči. Děti zazpívaly táborové písně,a potom si procházely stanoviště, která jim připravili rodiče - střelba na branku, malování  poslepu, rýžování, házení šipek, posilování, šipky, malování na dlaždice a další. Následovalo opékání buřtů a občerstvení. Na závěr se všichni vrhli na hřiště, kde hráli vybíjenou.

Chtěla bych poděkovat rodičům za výbornou spolupráci nejen při této akci, ale i během tří let, co jsem třídu vedla. Jsem moc ráda, že jsem tento skvělý kolektiv poznala a budu na ně s radostí vzpomínat.                      

Š.Štichauerová

Rozlučkové odpoledne 5.A 2017