Vystoupení papoušků 2019

Vystoupení papoušků 2019
31. 05. 2019

Vystoupení s papoušky

V pátek 31. 5. 2019 jsme pro žáky 1. stupně na oslavu Dne dětí uspořádali v tělocvičně představení s papoušky.

Ohlasy dětí:

V pátek jsme byli se třídou na pořadu s papoušky. Když jsme přišli do tělocvičny, kde se pořad konal, uchvátili mě opravdu krásní papoušci. Strašně mě to rozzářilo, protože jsem se bála, že to budou jenom například andulky, kanárci a další malé ptactvo. Poznala jsem i mnoho druhů papoušků, třeba aru zelenokřídlého, který je můj nejoblíbenější papoušek. Mohli jsme se i s papouškem arou vyfotit. Potom nám papoušci ukázali pár triků. Nejvíce se mi líbil trik, kdy papoušek válel sudy. Když chovatel zmáčkl papouškovi drápek, tak papoušek zakřičel au!

Pořad se mi velice líbil. Byl zajímavý a poučný. Dozvěděla jsem se, že velký papoušek dokáže uklovnout i tři prsty najednou.

Nikola Librová, V.C

Moc se mi to líbilo. Papoušci si uměli vzít lžičku, na které byl namočený piškot ve vodě a pak lžíci pustit. Byl tam pán, co měl doma ve velkých klecích 80 ptáků. Byly tam dokonce i 2 opičky za 41 000 Kč.

Papoušci se mi moc líbili. Byli tam i opičky, korely, mluvící papoušci. Bylo to nejlepší.

Ukazovali nám různé druhy papoušků a jejich triky. Taky nám ukázali nejmenší opičky na světě, které váží jen 100 g.

Bylo to pěkné, líbilo se mi to. Bylo to zajímavé.

Mně se líbilo, jak tam dělali ti papoušci kotouly. Taky přinesli ukázat dvě opičky, které by přeskočily naši tělocvičnu na čtyřikrát.

Bylo to moc hezké. Dozvěděli jsme se, že papoušci se prodávají za 4 miliony. Váží 4 kg. Papoušky jsme si mohli pohladit. A ten pán byl moc hodný. Papoušci byli krásní. Jsem rád, že přijeli.

Ten pán říkal, že má jedovatého papouška, a že chce dobrovolníka, aby se podíval. A vybral si Luboše, a ten se bál, tak místo něj šla nějaká holka, a ten papoušek byl plyšový.

Jeden pán s papouškem dělal svíčku na hlavě a pak na noze. Ukázali tam papouška sprosťáka. Pak dvě andulky. Bylo to dobré.

Bylo to dobré. Kdo chtěl, mohl si papouška pohladit. A když nás někoho vybral, tak jsme ho mohli nakrmit. Je to výborné.

Líbilo se mi to. Těšil jsem se na to.

Bylo to celkem dobré. Papoušci dělali salta a další různé triky. Postupně si vybírali děti, aby si zkusili něco s papoušky. A měli tam i jedovatého papouška, ale byl jen plyšový. Jedovatí papoušci neexistují.

Vystoupení s papoušky 2019